Ηλεκτρονικά ΠΛΟΙΩΝ-ΣΚΑΦΩΝ 

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στον τομέα των ηλεκτρονικών συστημάτων και αυτοματισμών σκαφών. 
 

Αυτόματοι πιλότοι

Για χρήση σε σκάφη αναψυχής και σκάφη εργασίας 

 
 

Προσφέρουμε λύσεις καταχώρησης για όλες τις Σημαίες και υπηρεσίες καταχώρησης σκαφών αναψυχής

Μπορούμε να εγγράψουμε το σκάφος σας σε Μάλτα, Ντέλαγουερ, Νήσοι Κέιμαν, BVI, Ολλανδία, Βέλγιο, Ηνωμένο Βασίλειο, Πολωνία, Νήσοι Κουκ, Νήσοι Μάρσαλ, Παναμάς & Γιβραλτάρ 

Όργανα ναυσιπλοΐας

Η εγκατάσταση και σωστή ρύθμιση του εξοπλισμού αποτελεί το Α και το Ω στον κόσμο της θάλασσας.

Η πολυετής εμπειρία του τεχνικού μας τμήματος, έχει δείξει πως κάθε γάστρα είναι διαφορετική. Κάθε σκάφος έχει τις δικές του παραμέτρους, κάθε εγκατάσταση χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και κάθε χρήστης έχει διαφορετικές απαιτήσεις.

 

Αυτοματισμοί-Επισκευή πλακέτας βιομηχανίας - Ναυτιλίας

Η ΜarineSupport ειδικεύεται και στην επισκευή ηλεκτρονικών ναυτιλίας (σκαφών, πλοίων) άμεσα, αξιόπιστα και οικονομικά. Όλα αυτά τα χρόνια η ΜarineSupport κατάφερε να είναι η Νο1 επιλογή των ναυτιλιακών εταιριών και αυτό λόγω της πολύτιμης εξοικονόμησης χρόνου και χρήματος που τους προσφέρει, κάτι που μας καθιστά αναπόσπαστο συνεργάτη στη κερδοφορία τους.
Επεμβαίνουμε σε επίπεδο εξαρτήματος ηλεκτρονικής πλακέτας κάτι το οποίο δεν κάνουν οι αντιπροσωπίες, συνεπώς εμείς συνεχίζουμε εκεί που οι υπόλοιποι σταματούν. Μπορούμε και δίνουμε λύσεις επισκευής σε όλα τα ηλεκτρονικά ναυτιλίας με συνέπεια και αξιοπιστία και με γραπτή εγγύηση επισκευής. 
 

Γενικές Επισκευές

Εμείς λόγω πολυετούς εμπειρίας και ικανών γνώσεων κατευθύνουμε τον πελάτη μας ώστε να καλυφθεί πλήρως  

Συντηρήσεις  σκαφων 

Οι παροχές μας είναι κάτι που συνεχώς μεταβάλλεται καθώς προσπαθούμε να εξελισσόμαστε συνεχώς 

Διαθέτουμε προηγμένο εξοπλισμό για επισκευές σκαφών και προσφέρουμε εγγυημένες εργασίες για το σκάφος σας, χρησιμοποιώντας υλικά διεθνών προδιαγραφών από επώνυμους κατασκευαστές.

Το κινητό συνεργείο μας έρχεται σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας! 


Επιθεώρηση 

Επιθεώρηση πριν την αγορά του σκάφους 

Επιθεώρηση Ακτοπλοϊκών Επιβατηγών

Επιθεώρηση ζημιάς σε σκάφος και εξοπλισμό

Δορυφορικά τηλέφωνα

Το σύστημα Iridium, είναι το πρώτο πραγματικά παγκόσμιο σύστημα επικοινωνιών, το οποίο σημαίνει ότι ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε και ποιον θέλετε να καλέσετε, έχετε πάντα στη διάθεσή σας 66 δορυφόρους Low Earth Orbit. Αυτό δεν είναι μόνο βολικό, αλλά πιο σημαντικό, ένας κρίσιμος παράγοντας ασφάλειας.